Boeken bestellen
Boeken bestellen

Zoals je misschien in het nieuws hebt gezien is Studystore per direct opgeheven en kun je je boeken daar nu niet meer bestellen. Heb je je boeken niet ontvangen en ook je geld nog niet terug gekregen? Neem dan contact op met studystore via de contactpagina of bel 088 2030300(maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00). Gelukkig hebben we een andere boekenleverancier gevonden.

 

Vanaf blok 4 in collegejaar 2022-2023 kun je je boeken bestellen bij WO4YOU. Ga naar wo4you.nl en selecteer de gewenste boekenlijst. Vink de boeken aan voor de vakken die je gaat volgen het komende blok. Let op: sommige boeken zijn door de docent aangegeven als "optioneel", die boeken zijn niet noodzakelijk om een vak te volgen maar kunnen je wel erg helpen. Ben je al lid, dan krijg je 20% korting op al je boeken. Ben je nog geen lid, dan kun je dat ook worden door een lidmaatschap van 12,50 euro te kopen om zo toch van de korting te kunnen genieten. Je kunt daarvoor langskomen bij de A–Eskwadraat kamer(Buys Ballotgebouw 2.69). Vervolgens kun je inloggen of een account aanmaken als je nog niet eerder hebt besteld. Het voordeel van een account aanmaken is dat je zo de status van je bestelling kunt zien. Hierna vul je je betaal- en adresgegevens in en betaal je online. Je boeken worden zo snel mogelijk verstuurd naar het door jou aangegeven adres.

 

Zo simpel is het! Met vragen, opmerkingen of klachten kun je altijd terecht bij de boekencommissaris boeken@a-eskwadraat.nl. We horen het graag als we dingen kunnen verbeteren!