ViCie
ViCie

De ViCie

Welkom bij de webpagina van de ViCie. Op deze pagina vind je informatie over wie wij zijn en wat wij doen.

Zoals jullie al gemerkt hebben worden er foto's gemaakt bij activiteiten. Dit gebeurt door bezoekers of organisatoren van de activiteit zelf, maar ook op verzoek van de organisatie door de ViCie. Als de ViCie dan tijd heeft om langs te komen dan is zij graag aanwezig. Een belangrijke activiteit is natuurlijk het introkamp, er gaat altijd iemand van de ViCie mee om dit feit vast te leggen. Natuurlijk is alleen het maken van foto's niet genoeg! Naast het schieten van foto's is het belangrijk dat de foto's ook opgehangen worden. De foto's die wij ophangen kun je zien in de loopbrug en in de A-Eskwadraatkamer.

Naast deze taken heeft de ViCie ook als taak om het fotoweb een beetje schoon te houden. Hiertoe kunnen wij foto's taggen, sluiten en verwijderen. Taggen houdt in dat er aangegeven kan worden welke mensen er op de foto staan. Dit kan ook door ingelogde bezoekers gedaan worden. Als de ViCie ziet dat een foto goed getagd is kunnen we deze sluiten en dan kan er niet meer mee gespeeld worden. Kom je een foto tegen op fotoweb die echt niet door de beugel kan, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Logo ViCie

Ons vragen?

Als je wilt dat de ViCie langs komt op jouw activiteit, schroom dan niet om ons minstens een week van tevoren te vragen. Dit kun je doen door een van de leden aan te spreken of door een mailtje te sturen naar ons e-mailadres. (en dat is: vicie@a-eskwadraat.nl) Aanwezigheid is echter te allen tijde ter discretie van de ViCie.

Huidige leden

Disclaimer: Het klinkt allemaal misschien wat bureaucratisch, maar dat is het natuurlijk niet.