Bestuur 2020-2021
Bestuur 2020-2021

« Bestuur 2019-2020

Bestuur 2021-2022 »

75ste Bestuur (2020-2021)

Ben Bij

 
Tjibbe Bolhuis

Voorzitter

Vice-Commissaris Onderwijs, 
Tjibbe Bolhuis
Student Informatica

voorzitter@a-eskwadraat.nl

Clara Koster

Secretaris

Vice-Commissaris Intern, EHBO'er, CFR
Clara Koster
Student Natuurkunde

secretaris@a-eskwadraat.nl

Elise van den Broek

Penningmeester

Vice-Voorzitter, BHV'er, Busjesverantwoordelijke
Elise van den Broek
Student Wiskunde

fiscus@a-eskwadraat.nl

 

Ellen Kroon

Commissaris Onderwijs

Vice-Commissaris Extern, CFR, Activtiteitenmail, Functionaris persoonsgegevens
Ellen Kroon
Student Informatiekunde

onderwijs@a-eskwadraat.nl

Milan Kremers

Commissaris Intern

Vice-Boekencommissaris, EHBO'er, Promotie, Kelderbeheer
Milan Kremers
Student Informatica

intern@a-eskwadraat.nl

Esther Steenkamer

Commissaris Extern

Vice-Secretaris, Colacommissaris
Esther Steenkamer
Student Wiskunde

extern@a-eskwadraat.nl

Bas Nijmeier

Boekencommissaris

Vice-Penningmeester, Verantwoordelijke experimenten, ICT
Bas Nijmeijer
Student TWINFO

boeken@a-eskwadraat.nl

 

Elke dag van 10:00 tot 17:00 is er een bestuurslid aanwezig in de gezelligheidskamer (BBG 269/270) of werkkamer (BBG 271). Na 17:00 kun je ons verder ook vinden rondom de kamers van A–Eskwadraat. Elektronische post kan naar bestuur@a-eskwadraat.nl, bellen kan naar 030-2534499. Iedere dinsdag hebben wij van 09:00 tot 11:00 een bestuursoverleg waar wij dus niet beschikbaar zijn.

Heb je op- of aanmerkingen over A–Eskwadraat of het bestuur die je niet direct aan het bestuur wil geven? Geef ze dan door aan onze Adviesraad! Je kan ze bereiken via email op ar2021@a-eskwadraat.nl of kijk op de commissiepagina!

 

Over Tjibbe


Tjibbe BolhuisHey iedereen! Ik ben dit jaar de voorzitter van deze prachtige studievereniging. Nu vraag je je misschien af wat ik zoal doe op een dag. Nou om eerlijk te zijn heb ik dat zelf ook wel, maar over het algemeen ben ik druk bezig met het voorbereiden en voorzitten van vergaderingen, het schrijven van stukjes, het bezoeken van diploma uitreikingen en als allerbelangrijkste het ondersteunen van de rest van mijn bestuur. Dus taakjes van ze overnemen waar ze geen tijd voor hebben, helpen met brainstormen of gewoon even lekker met ze kletsen. Verder ben ik sowieso dol op kletsen, dus mocht je me ooit in het echt tegenkomen, wees niet bang me aan te spreken!

Over Clara


Clara KosterHey hoi, ik ben dit jaar de enige echte secreclaris. Jawel de humor ontbreekt niet. Dit jaar verandert er niet veel aan mijn functie. Ondanks dat er een virus in de lucht hangt, zit er geen virus in mijn computer en werk ik alsnog dit jaar de notulen uit. Verder ben ik ook verantwoordelijk voor contact met leden, donateurs en andere verenigingen. Dat ene kaartje dat jij dit jaar in je brievenbus krijgt, is dus hoogstwaarschijnlijk verzonden door mij. Nou denk je misschien, woah, das al best een hoop om te doen. Ja, maar ik doe ook andere dingen. Ik zorg voor onze plantjes, waar ik veel voldoening uithaal, want het zijn mijn babies wel een beetje geworden. Mocht je nou graag een babbeltje voeren met mij over planten, notulen of housemuziek, of andere zaken, dan mag zeker. Hopelijk een keer fysiek, maar anders ook digitaal! JoeJoe.

Over Elise


Elise van den Broek

Heyhoi! Mijn naam is Elise en dit jaar mag ik mijzelf de penningmeester noemen van deze mooie vereniging. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het grootste gedeelte van de financiën, wat een extra uitdaging is dit jaar. Op de universiteit ben ik dan ook vaak omringd door mappen, en breng ik uren door in mijn favoriete boekhoudprogramma. Verder let ik ook op de begroting, oftewel ik let erop dat de rest van het bestuur niet 3000 ballenbakballen koopt voor in de kamer of dat er een bestuurs puppy gekocht wordt. Naast bestuur zijn doe ik ook nog andere dingen met mijn leven, zo studeer ik wiskunde, doe ik aan yoga en handletteren en breng ik mijn weekenden knuffelend met mijn eigen hondje door. Ook hou ik erg van cocktails, of van een wijntje met een borrelplankje erbij. Heb je een keer zin om te babbelen, of heb je vragen over geldzaken, spreek mij dan vooral aan! Ik ben zo af en toe op de universiteit te vinden, maar ook altijd bereikbaar op discord of andere social media! Hopelijk tot snel!

Over Ellen


Ellen Kroon

Hee iedereen! Leuk dat je dit leest! Ik ben Ellen en ben dit jaar Commissaris Onderwijs van A–Eskwadraat. Nu vraag je je natuurlijk af, wat doe je dan als Onderwijs? Goeie vraag, ik weet het zelf ook nog niet helemaal. Het komt erop neer dat ik het contact met de universiteit onderhoud, hier en daar een babbeltje maak met bijvoorbeeld docenten, het SONS, WOL en SODI. Ook houd ik mij samen met Esther bezig met een stukje arbeidsmarktoriëntatie. En wat doe ik verder? Ik ben student Informatiekunde, doe aan hardlopen, heb ook nog het paard van Sinterklaas in de achtertuin staan (oke niet echt in de achtertuin, maar een paar kilometer verderop) en houd altijd wel van praten of gekke feitjes opdreunen. Kortom, wil jij wat troostende woorden na je tentamens? Vragen of opmerkingen over het onderwijs? Of wil je gewoon eindeloos filosoferen over de meest nutteloze dingen, klop dan vooral bij mij aan! Virtueel, of fysiek, ik ben altijd in voor een praatje! Joe!

Over Milan


Milan KremersHoihoi allemaal, ik ben Milan en ik ben dit jaar de Commissaris Intern van A-Eskwadraat. Dit zorgt ervoor dat ik het contact met alle commissies, wat er best wel wat zijn, doe dit jaar. Dit betekend voor jou vooral dat als je met een vraag zit je me altijd kan appen of mailen en hopelijk later dit jaar ergens ook nog uit de bestuurskamer kan komen plukken. Voor mijn bestuursjaar was ik bezig met mijn bachelor informatica en daar ga ik na mijn bestuursjaars nog (hopelijk) 1,5 jaar mee door. Naast mijn studie vind ik het leuk om met vrienden te eten, een spelletje te spelen, mijn geweldige/verschrikkelijke (ligt aan wie je het vraagt) muzieksmaak met mensen te delen, te veel koffie te drinken of random dansjes te doen. Verder vind ik het ook heel leuk om te praten over van alles en nog wat, dus als je ooit tijd over hebt spreek me vooral aan (of als je benieuwd bent naar mn muziek)!

Over Esther


Esther SteenkamerHoihoi allemaal! Ik ben Esther en ik ben dit jaar de Commissaris Extern van A-Eskwadraat. Dit houdt in dat ik samen met de SpoCie contact houd met de bedrijven waarmee wij samenwerken. Verder organiseer ik (ook samen met de SpoCie, wat doen ze toch eigenlijk veel!) de ArbeidsMarktOriëntatie-activiteiten van A-Eskwadraat. Dus als je nou nog iets mist op het gebied van AMO, of heel geïnteresseerd bent in een specifiek werkveld waar je wel meer bedrijven van zou willen kijken, stuur me dan vooral een berichtje! Ondertussen woon ik alweer 3 jaar in (de buurt van) het mooie Utrecht en heb net zo lang Wiskunde gestudeerd. Ik vind het ook leuk om samen met vrienden te eten en spelletjes te spelen. Ik ben ook nog vaak op de tennisbaan te vinden en ben altijd wel in voor een borrel!

Over Bas


Bas Nijmeier

Hallo daar lieve lezer! Ik ben Bas, en ik mag mezelf dit jaar de Boekencommissaris van A-Eskwadraat noemen. Dat houdt in dat ik ervoor zorg dat de boekenlijsten correct online komen te staan, en verder ga ik over de verkoop van dictaten en kaartjes. Nu vraag je je misschien af: huh, maar nu alles online moet, kunnen er dan geen dictaten en kaartjes verkocht worden? Nou, gelukkig wel!

Maar goed, wat doe ik verder? In mijn ‘gewone’ leven ben ik TWINFO-student, en neem ik mezelf al veel te lang voor om ooit weer eens te gaan sporten. Daarnaast ben ik altijd wel in voor een spelletje (zowel fysiek als online), een biertje, of een combinatie van die twee. Verder vind ik het ook wel leuk om over niks te kletsen: mocht je me dus in de Discord zien hangen of (wanneer het weer mag) in de kamer zien zitten, wees vooral niet bang om met me een praatje te maken!

Kamerdiensten

DatumOpeningstijden
Maandag t/m Vrijdag8.45 uur tot 17.00 uur
Deze tijden wijken af vanwege COVID-19 maatregelen. 
 

Boekverkoop

DatumOpeningstijden
In de eerste week van een blok10.45 uur tot 14.15 uur
Maandag t/m Vrijdag12.30 uur tot 13.30 uur

We verkopen overigens ook de dictaten en kaartjes in de kamer van 13:30 tot 15:00!

Deze tijden kunnen wederom afwijken vanwege COVID-19