SONS
SONS

SONS

SONS staat voor het Studenten Overleg Natuur- en Sterrenkunde. Het SONS is het centrale punt van de medezeggenschap in het departement Natuur- & Sterrenkunde. Bij hen kun je altijd terecht met klachten, opmerkingen of vragen over het onderwijs en andere zaken binnen het departement.

Het SONS organiseert af en toe op dinsdag van 12:45 tot 13:15 een dinsdagmiddagoverleg (kortweg "DiMiO"). Tijdens dit overleg wordt iedere keer een ander onderwerp voorgelegd aan de aanwezigen. Alle studenten van Natuur- en Sterrenkunde zijn welkom bij dit overleg. Op de site kun je vinden wanneer en waar het volgende DiMiO is. Daarnaast organiseert het SONS regelmatig andere dingen om input van studenten te verzamelen, zoals een kamerovername bij A-Eskwadraat of ze komen langs in college. Je zult ze ongetwijfeld eens tegenkomen! En natuurlijk de Departementsdag niet te vergeten, die het SONS ieder jaar organisert.

Zelf contact opnemen kan natuurlijk ook. Heb je een klacht, opmerking of vraag, of wil je gewoon weten wat er speelt in het departement? Stuur een mailtje, kom eens langs bij een DiMiO of op de SONS-kamer (HFG 0.09) of spreek een van de leden eens aan!

e-mail: science.sons@uu.nl
www: http://www.sonsuu.nl/
Of volg ons op Facebook

Leden 2018-2019:

Commissies:

De leden van het SONS zitten in de volgende commissies en/of raden:

Departementsbestuur (Sam)
Faculteitsraad (Laura)
DepartementsAdviesCommissie (Laura)
Onderwijsadviescommissie (Noor)

Links:


Overzicht