Netwerkcursus Career Service UU
Netwerkcursus Career Service UU

Wil jij tips en tricks om jezelf op je allerbest naar voren te laten komen als je contact hebt met bedrijven? Dan moet je naar de Nerwerkcursus die Career Service UU zal geven. Arbeidsmarktorientatie is ontzettend belangrijk en bij deze cursus leer je hoe bedrijven jou het meest positief zullen herinneren.

Ook is dit een goede training voor het bedrijvendiner, dat 8 december zal plaatsvinden.

Schrijf je hier in om mee te kunnen doen!!

 

Career Service:

De arbeidsmarkt biedt talloze mogelijkheden. In deze training leer je hoe je meer te weten kunt komen over organisaties, functies en werkzaamheden. Je leert hoe je daarbij diverse netwerken kunt benutten en uitbouwen. 


Het is zinvol om de arbeidsmarkt te verkennen vanuit je eigen voorkeuren, kwaliteiten en drijfveren. Om dat te kunnen doen, moet je duidelijk voor ogen hebben aan welke criteria een baan voor jou moet voldoen. In de training Arbeidsmarkt verkennen & netwerken krijg je ook informatie over hoe werkgevers naar personeel zoeken en leer je hoe je daar slim op in kunt spelen. Je leert hoe je werk en vacatures op het spoor komt en hoe je jouw eigen netwerk kunt benutten. Ook leer je hoe je jezelf overtuigend kunt presenteren aan werkgevers door te werken aan een professionele pitch. 

Na het volgen van deze training heb je meer inzicht in hoe je de arbeidsmarkt kunt benaderen en ben je beter bewust van de potentie van je eigen netwerk. Hierdoor kun je met meer overtuiging toekomstige werkgevers benaderen.

  • Commissie: SpoCie
  • Begin: do 3 dec 2015, 14:30
  • Eind: do 3 dec 2015, 16:30
  • Locatie: BBG 020
  • Organisator: Universiteit Utrecht
  • Poster: Nee