CV-training
CV-training

De arbeidsmarkt voor IT-ers?!

 

Je bent student! Je volgt colleges, gaat op stap, maakt tentamens en je doet van alles naast je studie. Je haalt eruit wat er in zit, want het studentenleven duurt niet eeuwig!

 

En daarna? Wat wil je na je studie gaan doen? Binnen afzienbare tijd zal je in een nieuwe fase terecht komen: het werkende leven. Welke mogelijkheden heb je dan binnen de ICT? Hoe bepaal je wat er goed bij je past? En als je daar dan achter bent, hoe zorg je er dan voor dat je jezelf goed neer zet in je CV, zodat je die baan ook nog krijgt?!

 

Om op deze en andere vragen een antwoord te kunnen formuleren, heeft A-Eskwadraat samen met Procam een training/workshop georganiseerd over de arbeidsmarkt voor IT-ers op dinsdag 17 december. Procam geeft begeleiding aan hoogopgeleide startende IT’ers die gedreven zijn om via een traineeship een vliegende start te maken in hun carrière. Zij spreken daarvoor regelmatig starters en hebben dus een ruime ervaring met de mogelijkheden die er zijn.

 

De training zal beginnen om 13:00 en richt zich de oriëntatie op de arbeidsmarkt. Daarnaast zal er ook stil worden gestaan bij de belangrijkste do’s en don’ts bij het schrijven van een CV. Heb je specifieke vragen? Stel ze gerust!

 

Graag tot ziens op dinsdag 17 december.

 

Vincent Ormel

Procam ICT

 

  • Commissie: SpoCie
  • Begin: di 17 dec 2013, 13:00
  • Eind: di 17 dec 2013, 14:30
  • Locatie: BBG 065
  • Organisator: A–Eskwadraat
  • Poster: Nee