Inschrijfdeadline inhousedag Quinity
Inschrijfdeadline inhousedag Quinity
(Let op, de dag is op 19 mei. De inschrijfdeadline is op 5 mei!)

Om alvast kennis te maken met Quinity is het mogelijk om als student deel te nemen aan onze inhousedag. Neem je deel aan de inhousedag dan maak je kans op een Playstation Portable van Sony!

Functioneel Ontwerper voor een dag!

Wil je een keer meemaken hoe het er aan toe gaat in het werkende leven? Kom dan naar de inhousedag van Quinity op donderdag 19 mei aanstaande! Regelmatig organiseren we een inhousedag, speciaal voor WO studenten die hun studie aan het afronden zijn.

Wat ga je doen?

In teams van vier personen doorloop je als deelnemer een volledig functioneel ontwerptraject voor het inrichten van verzekeringsproducten binnen de Quinity Insurance Solution, iets wat we bij Quinity veel doen. De functioneel ontwerpfase is de projectfase waarin de functionaliteit voor het nieuwe systeem tot in detail op papier wordt gezet.

In een functioneel ontwerp worden eigenschappen van verzekeringsproducten zoals de productstructuur, premieberekening en het aanvraagformulier voor het aanvragen van een nieuwe verzekering uitgewerkt. Je wordt de hele dag intensief begeleid door medewerkers van Quinity. Aan het einde van de dag presenteert elk team hun functioneel ontwerp aan de klant. De vier winnaars ontvangen een PlayStation Portable!

Wat krijg je?

  • De mogelijkheid om een dag (het programma is van 9.00 – 18.00 uur) in de praktijk te ervaren hoe een functioneel ontwerptraject verloopt;
  • De kans om een dag binnen te kijken bij Quinity en te ervaren hoe onze cultuur en sfeer is;
  • Een volledig verzorgde dag inclusief lunch en borrel met kans op het winnen van een PSP!

    Voor wie?

    De dag is bedoeld voor Masterstudenten Informatica of een andere gerelateerde bèta studie, zoals Informatiekunde, Bedrijfsinformatietechnologie, Natuurkunde etc. Aan de dag kunnen 12 studenten deelnemen, die in teams van vier zullen gaan samenwerken.

    Interesse?

    Op donderdag 19 mei organiseren we weer een inhousedag. Meld je aan voor de inhousedag door je naam, studie en studiejaar te mailen naar inhousedag@quinity.com. Aanmelden kan tot uiterlijk 5 mei aanstaande. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerda Kamphof of Tessa van Rijnsoever op 030 233 5999. Maak jij met jouw team het beste functioneel ontwerp dan win je een PlayStation Portable van Sony!
    • Commissie: SpoCie
    • Begin: do 5 mei 2011, 00:00
    • Eind: vr 6 mei 2011, 00:00
    • Locatie: Maliebaan, Utrecht
    • Toegangsprijs: Gratis
    • Organisator: Bedrijf
    • Poster: Nee