POKERTOERNOOI!
POKERTOERNOOI!

POKER!

Beste A-Eskwadraters! Het is bijna zover, het langverwachte pokertoernooi!
In samenwerking met Sogeti organiseert de SpoCie een toernooi met 32 deelnemers. Er wordt gespeeld aan echte pokertafels en er wordt gedeeld door heuse croupiers! Dit op zich is al een happening, maar het wordt nog beter. Er wordt geen inleg gevraagd, maar er is wel een heleboel te winnen!

Het toernooi

Op 3 april gaat het gebeuren. Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom in de Kamer om een drankje te nuttigen. Zodra alle spelers gearriveerd zijn kan de pret beginnen. De afgevaardigden van Sogeti leggen de regels met betrekking tot de voortgang van het toernooi uit, goed opletten dus! Het toernooi zal tot uiterlijk 23.00 uur duren.
De BBCie zal zorgen voor hapjes en drankjes. Onder hapjes kun je verstaan: Kaas en worst. Voor de mensen met een gezonde trek in de avonduren zullen er pizza's besteld worden. Dit echter allemaal wel tegen betaling...

Prijzen:

Waar spelen we nou eigenlijk om? Behalve dan natuurlijk om de gezellige avond met elkaar...?
Er zullen drie prijzen vergeven worden, die stuk voor stuk zeker de moeite waard zijn.
  • Hoofdprijs: een maatpak
  • Tweede prijs: een Mediamarkt-bon
  • Derde prijs: een pokerkoffer

Sogeti

Natuurlijk waren jullie allemaal bij de lezing van Sogeti en weten jullie inmiddels alles over Sogeti en Natuurkundigen in de ICT. Voor de mensen bij wie dit niet helemaal is blijven hangen komt hier wat informatie over het bedrijf dat het toernooi mogelijk maakt: "Het volgen van nieuwe ontwikkelingen op ICT-gebied is voor veel organisaties een zware opgave. Met het eigen Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (ViNT) geeft Sogeti invulling aan de koppeling tussen bestaande bedrijfsprocessen en de nieuwe ontwikkelingen. ViNT inspireert organisaties tot het in beschouwing nemen of toepassen van nieuwe technologieën."
Kijk voor meer informatie op www.sogeti.nl